Ontdek de prachtige natuurlijke schatten van Yellowstone en Grand Teton National Park. Tijdens regelmatige excursies verkent u de uitgestrekte valleien van Yellowstone, waar u met wat geluk bizons, beren, elanden, adelaars en coyotes te zien krijgt. Vervolgens reizen we zuidwaarts, naar de puntige pieken van het Tetongebergte, en kunt u onder meer een rafttocht op Snake River maken en ontspannen in de prachtige omgeving van Jenny Lake.

Hoogtepunten van deze reis

Een verkenning van Yellowstone en Grand Teton National Park samen met een expert, waarbij u schitterende minerale bronnen en bergmeren ontdekt en op zoek gaat naar grizzlyberen, bizons, dikhoornschapen en de mysterieuze grijze wolf.

Ontmoeting met een gerenommeerde wildlife-fotograaf in zijn studio aan huis.

Een rafttocht over Snake River nabij het Tetongebergte en een bezoek aan de historische Murie Ranch, waar u meer te weten komt over de geschiedenis van het huidige natuurbehoud.

Reisschema - 8 dagen

1-2 Bozeman, Montana/Mammoth Hot Springs, Wyoming

Na aankomst in Bozeman checkt u in bij ons hotel. De volgende ochtend maken we een mooie rit naar de Mammoth Hot Springs, aan de rand van Yellowstone National Park. We bewonderen de door de warmwaterbronnen gevormde travertijnterrassen en schuiven vervolgens aan voor ons welkomstdiner. (O/L/D)

Accommodatie: Hilton Garden Inn Bozeman; Best Western Gardiner

3 Lamar Valley

Vandaag staan we vroeg op voor een safari in de Lamar Valley, waar we op zoek gaan naar bizons, beren, elanden en de mysterieuze grijze wolf die hier in 1995 weer werd geïntroduceerd. Na de lunch ontmoeten we een gerenommeerde wildlife-fotograaf en later op de middag krijgt u tijdens een wandeling door de omgeving met wat geluk nog meer wilde dieren te zien. (O/L/D)

Accommodatie: Best Western Gardiner

4-5 Grand Canyon of The Yellowstone/Upper Geyser Basin

We brengen een bezoek aan de Grand Canyon of the Yellowstone, waar u na een korte wandeling een adembenemend uitzicht heeft op een bulderende waterval te midden van ontzagwekkende roodgouden kliffen. In de Hayden Valley zou u bizons, coyotes, elanden en misschien zelfs een grizzlybeer kunnen spotten.

Vervolgens doen we de Upper Geyser Basin aan, waar zich de bekendste geiser van het park bevindt: Old Faithful. We beginnen de volgende dag met een bezichtiging van Old Faithful, die op gezette tijden hete dampen de lucht in blaast. Daarna verkent u dit fascinerende geothermische landschap samen met onze expert, die u langs dampende fumarolen, pruttelende modderpoelen en helderblauwe minerale bronnen voert. (O/L/D)

Accommodatie: Old Faithful Inn of Old Faithful Snow Lodge

6-7 Grand Teton National Park/Jackson

We reizen in zuidelijke richting naar de puntige pieken van het Tetongebergte. Na een picknicklunch bezoeken we de historische Murie Ranch. Vervolgens checken we in bij ons hotel, gelegen in Grand Teton National Park. De volgende ochtend kunt u een boottocht maken op Snake River. In de middag verkennen we Jackson en brengen een bezoek aan het National Museum of Wildlife Art voordat we in de avond aanschuiven voor een afscheidsdiner. (dag 6: O/L; dag 7: O/L/D)

Accommodatie: Jackson Lake Lodge

8 Jackson

In de ochtend stappen we in de kabelbaan naar de top van Rendezvous Peak. Vervolgens wordt u naar de luchthaven gebracht, waar u aan uw terugreis naar huis begint. (O)

Bekijk meer

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door