Verlaat de gebaande safaripaden voor een week boordevol wilde dieren in het zuiden van Tanzania. De reservaten en nationale parken in deze regio liggen erg afgelegen en worden maar weinig bezocht door reizigers. Dit biedt een unieke kans om op ontdekking te gaan! Ga op zoek naar kuddes olifanten en kuddes giraffen en harems zebra's tijdens een safari waarbij je waarschijnlijk geen andere groepen reizigers tegenkomt. Je maakt interne vluchten tussen de parken, zodat je optimaal kunt genieten van je tijd in het land.

Reisschema - 6 dagen

Dag 1 Arusha

Kom aan wanneer je wilt. Transfer bij aankomst inbegrepen.

Dag 2 Arusha/Ruaha NP

Neem een vlucht naar Ruaha, het grootste nationaal park van Tanzania. Je vindt hier enorm veel wilde dieren en uitgestrekte, diverse landschappen. Ga naar het safarikamp en maak een safaririt in dit enorm afgelegen nationale park. Dit is de ideale plek om wilde dieren te spotten: er leven hier veel kuddes olifanten en buffels en roofdieren zoals leeuwen, luipaarden, cheeta's, wilde honden en hyena's.

Dag 3 Ruaha National Park

Ga weer op zoek naar wilde dieren in het nationaal park. Speur naar leeuwen, buffels, zebra's, giraffes en impala's.

Dag 4 Ruaha/Selous

Maak 's morgens de laatste safaririt in Ruaha en neem een vlucht naar de UNESCO-werelderfgoedlocatie Selous Game Reserve. Verken het kamp en stap in een boot voor een avondsafari. De rivieren zijn de levensaders van Selous en trekken heel veel wilde dieren aan. Je kunt hier olifanten, nijlpaarden, krokodillen en vele soorten vogels zien.

Dag 5 Selous Game Reserve

Sta vroeg op en ga op pad. Je maakt de hele dag onder leiding van onze ervaren lokale gids een safaririt door dit schitterende reservaat. In het park leven verschillende troepen leeuwen, meer dan 50% van de overgebleven bedreigde roedels Afrikaanse wilden honden en meer dan 400 soorten vogels. Er leven ook veel zebra's, impala's, giraffes, sabelantilopes, koedoes, bavianen, wildebeesten, zwartwitte franjeapen en vervets.

Dag 6 Selous/Dar es Salaam

Sta vroeg op en ga met een ervaren gids te voet de bush in. Speur naar vogels, luipaarden, olifanten en buffels. Neem daarna een vlucht naar Dar es Salaam. De reis eindigt na aankomst.

Bekijk meer

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door