Verken Groot-Kruger tijdens deze zeven dagen durende tour in Zuid-Afrika. Maak een safaririt in een van de meest beroemde nationale parken van het continent en ga op zoek naar olifanten, leeuwen en neushoorns. Ga op safari met een onderzoeker van het Carnivore Conservation Programme, onderdeel van het Big Cats-project van National Geographic. Aanschouw de kringloop van het leven op een van de meest wilde plekken op aarde.

Hoogtepunten van deze reis

Carnivorenbehoud, Een onderzoeker van het beschermingsprogramma voor carnivoren van Endangered Wildlife Trust zal ons vergezellen tijdens de safaririt, en zal uitleg geven over het gedrag van cheeta's en andere carnivoren, en over de geleverde inspanningen om ze te beschermen. Dit door National Geographic gesponsorde programma is een onderdeel van het Big Cats Initiative.

Reisschema - 7 dagen

Dag 1 Johannesburg

Aankomst en transfer naar het gasthuis. Geniet van een traditionele Zuid-Afrikaanse braai (barbecue) als welkomstmaaltijd.

Dag 2 Johannesburg/Groot-Kruger

Maak een panoramische rit langs over de beroemde panoramaroute met haltes aan de Blydesrivierspoort, Bourke's Luck Potholes en God's Window. Ga verder naar ons tentenkamp net buiten het nationaal park Kruger.

Dag 3 Kruger nationaal park

Maak 's ochtends een inbegrepen safaririt in Kruger nationaal park in een open safariwagen. Bekijk vanuit je stoel de overvloedige wildlife. Namiddags heb je de optie voor een safaririt of een woudwandeling, of om te relaxen op het dek met uitzicht op de Drinkplaats, een populaire safariplek.
Ga terug naar het kamp en geniet van een traditioneel Zuid-Afrikaans diner op het dek of in de boma.

Dag 4 Kruger nationaal park/Karongwe

Ga verder naar een privé natuurreservaat in Groot-Kruger.

Dag 5 Karongwe Private Game Reserve

Enjoy early morning and afternoon safari drives with our local guides, searching for buffaloes, elephants, leopards, lions, and rhinos – Africa's famed "big five". In our down time, relax at the camp, take a walk around the grounds, or enjoy a cool drink on the deck.

Dag 6 Karongwe Private Game Reserve/Johannesburg

Keer na een laatste safaririt terug naar de stad. Eet 's avonds in een lokaal gasthuis.

Dag 7 Johannesburg

Vertrek wanneer je wilt.

Bekijk meer

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door