Beeld je in dat je Australiës belangrijkste highlights kan zien in 12 legendarische, stressloze dagen. Van haar wereldsteden en haar heilige rode centra tot de Great Barrier Reef en sommige van de prachtigste stranden ter wereld, deze reis heeft het allemaal. Deze trip down under is met haar belangrijke culturele onderdompeling, inbegrepen interne vluchten en wijnproeverijen een ervaring die je steeds opnieuw zou willen doen.

Hoogtepunten van deze reis

James Cook-universiteit onderzoeksaquarium, Maak een voor National Geographic Journey-reizigers exclusieve achter-de-schermen tour van het onderzoeksaquarium van het onderzoeksaquarium van de James Cook-universiteit, gestart door zeebioloog en National Geographic-concessiehouder Dr. Jamie Seymour. Bekijk sommige van deze wezens van dichtbij en kom meer te weten over de laatste onderzoeken.

Sydney-haven diner cruise bij zonsondergang, Maak een privécruise op de Aussie BBQ terwijl je door de baaien en inhammen van de haven van Sydney vaart.

Reisschema - 12 dagen

Dag 1 Sydney

Kom aan wanneer je wilt.

Dag 2 Sydney

Ontdek de haven van Sydney en wandel naar het iconische Opera House en het Rocks-gebied. Ga 's namiddags aan boord van een privéjacht en geniet van een rustgevende cruise bij zonsondergang met barbecue. Vaar langs de baaien en inhammen, leun achterover op de ligstoel en relax terwijl je van het uitzicht geniet over de havenbrug en het operagebouw.

Dag 3 Sydney/Port Douglas

Vlieg naar Cairns en rijd daarna via de kustweg naar de Mossman Gorge. Maak een speurwandeling met een lokale Aboriginal-gids en leer meer over de traditionele levenswijze en overlevingstechnieken in het Daintree-regenwoud.

Dag 4 Port Douglas

Geniet van de kleurrijke badplaats Port Douglas. Neem je tijd om over de hoofdstraten te kuieren, aan het strand te genieten of te gaan snorkelen in de Great Barrier Reef.

Dag 5 Port Douglas/Cairns

Keer terug naar de tropische stad Cairns. Maak een exclusieve achter-de-schermen tour van het onderzoeksaquarium van de James Cook-universiteit, gesticht door zeebioloog en National Geographic-concessiehouder Dr. Jamie Seymour. Maak een privétour in het gebouw en bekijk sommige van deze wezens van dichtbij, we komen ook meer te weten over het laatste onderzoek van Jamie of een van zijn collega's.

Dag 6 Cairns

Spend the day on your own in beautiful Cairns, relaxing at the beach or setting out on an optional excursion. Choose to go scuba diving or snorkelling on the Great Barrier Reef, which teems with thousands of marine species, or enjoy spectacular views along the Skyrail Rainforest Cableway and Kuranda Scenic Railway.

Dag 7 Cairns/Uluru

Neem een vlucht naar Uluru en wees met een glas bubbels getuige van de prachtige zonsondergang.

Dag 8 Uluru

Ontwaak voor zonsopgang om de kleuren boven Uluru te zien veranderen. Ga verder met een geleide Mala-wandeling rond de basis van Uluru, en krijg een beter inzicht over de betekenis ervan voor de lokale Aboriginal-bevolking. Bezoek het culturele centrum en leer over de oude geloven en tradities die zichtbaar zijn in de kunst, voedsel en muziek.

Dag 9 Uluru/Melbourne

Geniet van nog een zonsopgang boven Uluru voordat je naar Melbourne vliegt voor de nacht.

Dag 10 Melbourne

Je hebt de hele dag om zelf Melbourne te verkennen. Je kunt wijnmakers bezoeken, de Great Ocean Road verkennen of op zoek gaan naar mooie verborgen plekken in de beroemde steegjes van de stad.

Dag 11 Melbourne

Een lokale culischrijver en verhalenverteller neemt je mee op culinaire ontdekkingsreis door de steegjes van Melbourne voor een verrassende 3-gangenlunch. Later kun je zelf Melbourne verkennen.

Dag 12 Melbourne

Vertrek wanneer je wilt.

Bekijk meer

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door