Er waren 20.000 arbeiders, 1.000 olifanten en 22 jaar nodig om de Taj Mahal te bouwen, maar het kost slechts een paar seconden om je te realiseren hoe onbeschrijfelijk mooi dit wereldwonder is. Van de serene schaduw van de Taj Mahal en een wandeling door de straten van Delhi met een lokale tiener van het door G Adventures gesteunde New Delhi Streetkids Project, tot een overnachting in een traditioneel huis in een dorp, deze acht dagen bieden een onvergetelijke kennismaking met de betoverende schoonheid van India.

Hoogtepunten van deze reis

City Walk, Ontdek de straten van Delhi met een jonge gids van het door G Adventures gesteunde New Delhi Streetkids Project. Je lokale gids is een voormalig straatkind en biedt je een uniek perspectief op de stad. Je leert meer over het leven van kinderen in India. Met deze wandeltour draag je bij aan het collegegeld van de gids.

Ontmoet een lokale historicus, In Jaipur, ook wel bekend als de 'Roze stad', ontmoet je een lokale historicus en socioloog die meer vertelt over de complexe sociale structuur en tradities van India. Je bespreekt een uitgebreide reeks onderwerpen, variërend van religies tot architectuur.

Bezoek de Taj Mahal, Na een bezoekje aan een van de zeven wereldwonderen kun je weer een item van je bucketlist strepen. Bewonder het prachtige witte marmeren mausoleum dat de Mogolkeizer Shah Jahan bouwde als uiting van zijn liefde voor Mumtaz Mahal, een van zijn vrouwen.

Reisschema - 8 dagen

Dag 1 Delhi

Kom aan wanneer je wilt. Inbegrepen transfer bij aankomst door G Adventures gesteunde project Women With Wheels.

Dag 2 DELHI/AGRA

Maak met een tiener van het door G Adventures gesteunde New Delhi Streetkids Project een wandeling door de achterafstraatjes van Delhi. Verken daarna Old Delhi met je CEO. In de middag rijden we naar Agra.

Dag 3 AGRA

Bezoek vandaag de hoogtepunten van de ommuurde stad Agra, inclusief de beroemde Taj Mahal, de Baby Taj en fort Agra.

Dag 4 AGRA/JAIPUR

Rit naar Jaipur. Onderweg bezoek je de verlaten Mogolstad Fatehpur Sikri en het dorp Abhaneri, met een van de grootste en diepste trapputten van India.

Dag 5 Jaipur

Verken de 'Roze stad' Jaipur, inclusief fort Amber, het City Palace en Hawa Mahal (Paleis der Winden). Luister naar een lokale historicus/geleerde die vertelt over spiritualiteit, sociale structuren, gewoontes en tradities in India.

Dag 6 Jaipur/Pachewar

Rit naar het afgelegen dorp Pachewar, waar we overnachten in een monumentaal pand. In dit traditionele dorp voelt het alsof de tijd heeft stilgestaan.

Dag 7 Pachewar/Delhi

We rijden terug naar het bruisende Delhi. De CEO organiseert een optioneel groepsdiner.

Dag 8 Delhi

Vertrek wanneer je wilt.

Bekijk meer

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door