Tijdens deze negendaagse reis langs prachtige nationale parken ontdek je een kant (of twee of drie) van Californië die de meeste reizigers nooit te zien krijgen. Je komt ogen en oren tekort tijdens je tocht van de glitter en glamour van Las Vegas naar schitterende plekken zoals de Death Valley, Sequoia National Park, Kings Canyon National Park en het wereldberoemde Yosemite National Park. Je doet meer dan alleen de bezienswaardigheden bewonderen. Je hebt genoeg tijd om op ontdekking te gaan in de buitenaardse landschappen van de Death Valley en Yosemite en naar de sterrenhemel te staren in Sequoia. Hier besefte de eerste fulltime editor van National Geographic zich hoe belangrijk het is om nationale parken te beschermen. Je sluit je avontuur af met het bruisende en gevarieerde stadsleven van San Francisco.

Reisschema - 9 dagen

Dag 1 Las Vegas

Kom aan wanneer je wilt.

Dag 2 Las Vegas/Death Valley National Park

Laat de glitter en glamour van Las Vegas achter je en reis naar Death Valley, het laagste, heetste en droogste punt in Noord-Amerika. Bewonder het extreme landschap. Je kunt een jeeptocht maken.

Dag 3 Death Valley National Park/Yosemite National Park

Vandaag zijn we de hele dag onderweg. Geniet van het uitzicht tijdens de rit via het bergstadje Bishop, door het Sierra Nevada-gebergte van Californië en de befaamde Tioga Pass. 's Avonds kom je aan in Yosemite.

Dag 4 Yosemite National Park

Verken met onze CEO het prachtige Yosemite National Park in de High Sierra. Ga te voet op ontdekking langs enorme watervallen, kristalheldere meren, diepgroene weides en ongerepte bossen in Yosemite.

Dag 5 Yosemite National Park/Sequoia National Park

Ga vroeg op pad en wandel met een natuurkenner door het Californische Sequoia National Park. Leer alles over de enorme bomen, geniet van een picknick langs de trail en rijd vervolgens naar de Big Tree Trail voor een middagwandeling. Leer hoe donaties van National Geographic aan de National Parks Service ervoor hebben gezorgd dat deze woudreuzen kunnen worden beschermd. In de avond gaan we terug naar het park en bestuderen we de sterren onder leiding van een expert van de Sequoia Parks Conservancy.

Dag 6 Sequoia National Park/Monterey

Reis naar Monterey en bewonder de prachtige kustlijn en bergketens van Big Sur langs de Stille Oceaan.

Dag 7 Monterey

Neem een kijkje achter de schermen bij het Monterey Bay Aquarium tijdens een exclusief voor National Geographic Journeys-reizigers ontwikkeld programma. Bekijk de werking van het aquarium en leer meer over zeeotters, kelp en de andere dieren en planten in het aquarium. Je kunt de middag vrij besteden. Verken de baai of wandel door de historische Fisherman's Wharf en Cannery Row.

Dag 8 Monterey/San Francisco

Ga verder met een prachtige rit langs de kust over de Pacific Coast Highway naar San Francisco voor onze laatste avond. Werp een blik op de Golden Gate Bridge terwijl we een van de populairste steden van Amerika binnenrijden. Je kunt met de kabeltram de steile hellingen bedwingen, de stad per fiets verkennen of de zonsondergang tegemoet varen.

Dag 9 San Francisco

Vertrek wanneer je wilt.

Bekijk meer

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door