Tijdens deze reis van de tropische kusten van Ko Samui naar Krabi ontdek je de relaxte cultuur en schitterende natuur van Zuid-Thailand. Wandel over witte zandstranden, trek door weelderige regenwouden en snorkel in het kristalheldere water van de Golf van Thailand en de Andamanese Zee. Tijdens tochtjes in een langstaartboot door de mangrovebossen en in een gemotoriseerde tuktuk langs traditionele dorpjes krijg je een onbekende kant te zien van de idyllische stranden van Thailand.

Hoogtepunten van deze reis

Excursie naar dorp op Krabi, Steek de prachtige serene rivier de Krabi over op een langstaartboot en verken een paar grotten. Rijd daarna in een tuktuk langs dorpjes en rijstvelden. Begroet de locals die op de landbouwbedrijven in de buurt aan het werk zijn.

Ecowandeling door het regenwoud met diner, Ontdek het weelderige regenwoud van nationaal park Klong Phanom onder leiding van een ervaren tracker die is gespecialiseerd in de bescherming van grote zoogdieren. Onderweg leer je meer over de indrukwekkende dieren die in het gebied leven. Geniet daarna met je gids bij het kampvuur van overheerlijke regenwoudspecialiteiten.

Reisschema - 8 dagen

Dag 1 Bangkok

Kom aan wanneer je wilt. Transfer bij aankomst inbegrepen.

Dag 2 Bangkok/Ko Samui

Neem een vlucht naar het tropische eiland Ko Samui, bekijk je kamer in het resort en relax bij de zwembadbar. Je kunt het strand of het stadje bezoeken.

Dag 3 Ko Samui

Ga aan boord van een privé traditionele langstaartboot en vaar naar de ongerepte eilanden Ko Mat Sum en Ko Tan, weg van de gebaande toeristenpaden. Geniet van een lokale lunch op het strand. Je kunt gaan kajakken of snorkelen.

Dag 4 Ko Samui/Khao Sok

Ga met de veerboot terug naar het vaste land en rijd naar de Anurak Community Lodge, aan de rand van nationaal park Khao Sok. De groene, duurzame lodge ligt midden in een weelderig regenwoud en biedt werkgelegenheid aan mensen uit de lokale community. 's Avonds maken we met een dorpsoudste een wandeling door het regenwoud. Daarna genieten we van een traditioneel diner bij het kampvuur.

Dag 5 Khao Sok

Vandaag heb je vrije tijd om lekker te ontspannen bij de lodge of de wandelpaden bij de lodge te verkennen. Je kunt deelnemen aan verschillende jungle-activiteiten.

Dag 6 Khao Sok/Krabi

Steek samen met onze lokale gids de rivier de Krabi over met een typische langstaartboot en bezoek grotten en mangroves. Stap daarna in een driewielige tuktuk om lokale gemeenschappen en plattelandsbedrijven te bezoeken. Je bezoekt onder andere een rubberplantage waar je ziet hoe het rubber wordt getapt en bekijkt rijstvelden en een batikwerkplaats. Je komt meer te weten over de cultuur en het dagelijks leven van dorpsbewoners in Zuid-Thailand.

Dag 7 Krabi

Geniet van een ontspannen dagje in het paradijs. Je kunt een tuktuk nemen naar Aonang Beach, spa's bezoeken, een kajak huren of gaan snorkelen.

Dag 8 Krabi/Bangkok

Terugkeer naar het bruisende Bangkok. De reis eindigt op het vliegveld.

Bekijk meer

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door