Ontdek zelf waarom Kaapstad altijd een van de mooiste steden ter wereld genoemd wordt. Vlieg daarna naar Johannesburg om enkele gerenomeerde wildreservaten te verkennen. Ga in de horizon van Kruger National Park naar de Grote Vijf en zit in het wild met een milieubeschermer van het National Geographic Big Cats-initiatief. Ga naar de bodem van Afrika, en je kan in hogere sferen terechtkomen en niet meer naar huis willen.

Hoogtepunten van deze reis

Carnivorenbehoud, Een onderzoeker van het beschermingsprogramma voor carnivoren van Endangered Wildlife Trust zal ons vergezellen tijdens de safaririt, en zal uitleg geven over het gedrag van cheeta's en andere carnivoren, en over de geleverde inspanningen om ze te beschermen. Dit door National Geographic gesponsorde programma is een onderdeel van het Big Cats Initiative.

Geleide tour botanische tuin Kirstenbosch, Stop en ruik de bloemen tijdens een tour die speciaal ontworpen is voor National Geographic-reizigers. Wandel samen met een botanist door het ongelooflijke botanische tuinen van Kirstenbosch, door National Geographic verkozen tot een van de “10 prachtigste botanische tuinen ter wereld”.

Reisschema - 10 dagen

Dag 1 Kaapstad

Kom aan wanneer je wilt. Transfer bij aankomst inbegrepen.

Dag 2 Kaapstad

Bezoek de nationale botanische tuin van Kirstenbosch met een ervaren gids tijdens een tour die speciaal is gemaakt voor onze groepen – de tuin is door National Geographic Traveler magazine verkozen tot een van de beste tuinen ter wereld. Ga verder naar het bruisende Kaapstad en Kaappunt, met een bezoek aan de pinguïns op Boulders Beach.

Dag 3 Kaapstad

Geniet van een vrije dag, en kies uit een aantal optionele activiteiten, waaronder de Tafelberg of een wijntour in Stellenbosch.

Dag 4 Cape Town/Johannesburg

Fly to Johannesburg, then take a guided tour of Soweto township. Soweto was an important center of South Africa’s anti-apartheid movement and home to its leader, Nelson Mandela. Visit the Mandela House Museum and learn about this painful chapter in the country’s history. In the evening, enjoy a traditional South African braai (barbecue) with your fellow travellers.

Dag 5 Johannesburg/Groot-Kruger

Maak een panoramische rit langs over de beroemde panoramaroute met haltes aan de Blydesrivierspoort, Bourke's Luck Potholes en God's Window. Ga verder naar ons tentenkamp net buiten het nationaal park Kruger.

Dag 6 Kruger nationaal park

Maak 's ochtends een inbegrepen safaririt in Kruger nationaal park in een open safariwagen. Bekijk vanuit je stoel de overvloedige wildlife. Namiddags heb je de optie voor een safaririt of een woudwandeling, of om te relaxen op het dek met uitzicht op de Drinkplaats, een populaire safariplek.
Ga terug naar het kamp en geniet van een traditioneel Zuid-Afrikaans diner op het dek of in de boma.

Dag 7 Kruger nationaal park/Karongwe

Ga verder naar een privé natuurreservaat in Groot-Kruger.

Dag 8 Karongwe Private Game Reserve

Spend the day exploring Karongwe on morning and afternoon safaris with our local guides. Search for Africa's famed "big five" as we drive through the shrublands of the bushveld. Back at camp, relax on deck or take a walk around the grounds.

Dag 9 Karongwe Private Game Reserve/Johannesburg

Keer na een laatste safaririt terug naar de stad. Eet 's avonds in een lokaal gasthuis.

Dag 10 Johannesburg

Vertrek wanneer je wilt.

Bekijk meer

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door