Geniet van prachtige natuur en cultuur tijdens een negendaagse kennismaking met Argentinië en Brazilië. Ontdek de ene dag de verfijnde architectuur en het bruisende leven van Buenos Aires en de volgende dag de weelderige schoonheid en koele waterdampen van de Iguazù-watervallen. Dans de samba en de tango, dans van het dorpsleven naar het regenwoud en ontdek de ritmes van deze diverse regio.

Hoogtepunten van deze reis

Bezoek aan afro-braziliaanse community, Reis naar een Afro-Braziliaanse community in de buurt van Paraty en maak kennis met de unieke, eeuwenoude cultuur van deze voormalige slaven. Verken de stad en ontmoet communityleden tijdens een heerlijke lunch met lokale gerechten en vers vruchtensap.

Lezing over flora en fauna van de Iguassu-watervallen, Luister naar een lezing van een lokale bioloog en botanicus. Je leert alles over de flora en fauna van deze unieke regio, inclusief het gebruik van lokale planten voor medicinale en helende doeleinden.

Bezoek aan Iguassu-watervallen, Je bezoekt de hele dag de Argentijnse kant van Iguassu. Ontdek de paden boven de watervallen of bekijk deze UNESCO-werelderfgoedlocatie tijdens een boottocht.

Culinaire stadswandeling São Paulo, Ontdek de diverse smaken van São Paulo tijdens een wandeling langs gastronomie en architectuur. Een gespecialiseerde gids leidt je langs de meest kenmerkende gebouwen van de stad en onderweg proef je 'água de coco' en koffie met kaasbroodjes. Geniet daarna van een typische lunch: proef verschillende dingen bij de marktkraampjes in de bruisende Mercado Municipal.

Reisschema - 9 dagen

Dag 1 Buenos Aires

Kom aan wanneer je wilt. Transfer bij aankomst inbegrepen.

Dag 2 Buenos Aires/Foz do Iguaçu

Vlieg naar de Iguassu-watervallen en bekijk ze van de Braziliaanse kant. Je hebt hier een panoramisch uitzicht. Luister 's avonds naar een lezing van een lokale bioloog/botanicus die vertelt over de flora en fauna rondom de watervallen en het gebruik van lokale planten voor medicinale en helende doeleinden.

Dag 3 Foz do Iguaçu

Ga terug naar de Argentijnse kant van de watervallen. Je kunt ook kiezen voor een boottour langs de watervallen. Ga terug naar Foz voor de nacht.

Dag 4 Foz do Iguaçu/São Paulo

Vlieg naar Sao Paulo en ontdek de stad via gastronomie en architectuur. Je bezoekt de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad en onderweg deelt een deskundige gids zijn kennis over populaire lokale gerechten.

Dag 5 São Paulo/Paraty

Rit naar het koloniale Paraty. Beleef een unieke culturele ontmoeting in een Afro-Braziliaanse community en geniet van een traditionele maaltijd. Je kunt een cachaça-destilleerderij bezoeken.

Dag 6 Paraty

Geniet van een inbegrepen schoenertour met de vele eilanden en stranden van de haven.

Dag 7 Paraty/Rio de Janeiro

Ga met een privébusje naar Rio de Janeiro. Je hebt tijd om zelf de stad te verkennen vanuit ons centraal gelegen hotel in Copacabana. Je kunt een citytour maken.

Dag 8 Rio de Janeiro

Ontdek het bruisende Rio: zon, strand en nachtleven. Je kunt het standbeeld van Christus de Verlosser en Sugarloaf Mountain bezoeken.

Dag 9 Rio de Janeiro

Vertrek wanneer je wilt.

Bekijk meer

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door