Ontdek de geschiedenis en de romantiek in Andalusië tijdens deze achtdaagse trip met veel vrije tijd waarin je zelf enkele mysteries kan ontrafelen. Ontdek Madrids beroemde musea, wandel met een lokale historicus over de kasseiwegen van El Greco’s Toledo, volg een flamencoles en omarm de Moorse spirit van deze regio. Van nieuwe smaken tot muziek die je nooit eerder hoorde, dompel jezelf onder in een 1300 jaar oude cultuur.

Hoogtepunten van deze reis

Geleide Alhambra tour, Doe van een geleide Alhambra-tour, een van de grootste verwezenlijken van de Islamitische kunst en architectuur. Kom meer te weten over Granada’s heerschappij als een van de regio's meest koninklijke steden tijdens de moslimheerschappij in Spanje, die in de Alhambra vereeuwigd is.

Workshop flamenco dansen, Bezoek een dansstudio in het hart van de oude wijk Albaicin in Granada. Jullie krijgen privéles van een professionele danser, de perfecte introductie voor het avondje uit van vanavond.

Bezoek aan het historische Toledo, Vind samen met een historicus je weg in de UNESCO-werelderfgoedsite Toledo. Wandel door de mooie, bewaarde oude wijk en bezoek de historische kerken en forten die deze stad memorabel maken.

Reisschema - 8 dagen

Dag 1 Madrid

Kom aan wanneer je wilt.

Dag 2 Madrid (1O)

Bezoek de UNESCO-werelderfgoedsite Toledo met een lokale historicus en verken de oude wijk, een openluchtmuseum. Ga terug naar Madrid en bezoek wat musea of relax in een plaatselijk café.

Dag 3 Madrid/Córdoba (1O)

Reis met de hogesnelheidstrein naar Cordoba en bezoek de Mezquita (moskee). Dwaal daarna door de historische, middeleeuwse Joodse wijk, vol kleine kronkelende straatjes en traditionele huizen.

Dag 4 Córdoba/Granada (1O)

Reis naar de Andalusiche stad Granada en maak een oriëntatiewandeling met de CEO. Leer tijdens een privéles de kunst van flamenco van een professionele leraar.

Dag 5 Granada (1O)

Maak een geleide tour in het architecturale meesterwerk, het Alhambra, een van de grootste verwezenlijken van de Islamitische kunst en architectuur, en voor veel bezoekers het hoogtepunt van het bezoek.

Dag 6 Granada/Sevilla (1O)

This morning, journey to Seville, one of the most colourful and exciting cities in Spain. Take an orientation walk with the CEO and opt to visit the cathedral Giralda or Casa Pilatos, or enjoy a traditional flamenco show.

Dag 7 Sevilla (1O)

Ga de hele dag zelf op pad om de stad te ontdekken. Bekijk Islamitische monumenten, parken en tuinen en ervaar het bruisende ritme van Sevilla.

Dag 8 Sevilla (1O)

Vertrek wanneer je wilt.

Bekijk meer

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door