Ga mee op een achtdaags avontuur langs de indrukwekkende door de natuur gevormde torens en rode plateaus van de Amerikaanse canyons. Loop met een expert langs de rand van de Grand Canyon en bekijk 2000 jaar oude rotstekeningen, wandel tussen de indrukwekkende rotsformaties in Zion National Park en verken met een Navajo-gids de prachtige Antelope Canyon. Ervaar zelf de inspirerende schoonheid van deze legendarische landschappen.

Hoogtepunten van deze reis

Grand Canyon, Tijdens deze speciale experience voor National Geographic Journeys breng je de dag door met een onderzoeker van het Grand Canyon Association Field Institute. Je wandelt langs de prachtige South Rim en door de Canyon en hoort onderweg meer over de geologie, geschiedenis en cultuur van het park.

Seligman (Route 66) Visit, Take a trip back in time to the birthplace of Route 66. Check out the historic general store, and original motels.

Reisschema - 8 dagen

Dag 1 Las Vegas

Kom aan wanneer je wilt.

Dag 2 Las Vegas/Zion National Park (1O)

Ga vroeg op weg naar Zion, het oudste nationaal park van Utah. Hier vind je het meest fotogenieke canyonlandschap van de Verenigde Staten. Neem met je CEO de shuttle het park in en loop naar de Emerald Pools en de hangende tuinen.

Dag 3 Zion National Park (1O, 1L)

Maak onder leiding van een gids een wandeling naar de Narrows in Zion National Park. Waad door de rivier die deze indrukwekkende 'slot canyon' heeft uitgesleten en bewonder de adembenemende schoonheid van roze en rode plateaus, torens, tempels, tafelbergen en de hoogste zandstenen wanden ter wereld.

Dag 4 Zion National Park/Page (1O)

Ga 's morgens wandelen in Bryce Canyon National Park. Dit park staat bekend om de veelkleurige aardpiramiden (Hoodoo) op de bodem van het ravijn. Houd je camera bij de hand en maak foto's van deze spectaculaire door de natuur gevormde torens. Ga door naar Page in Arizona en maak een tussenstop bij Horseshoe Bend.

Dag 5 Page/Grand Canyon National Park (1O, 1L)

Begin de dag met een bezoekje aan de bijzondere Antelope Canyon onder leiding van een lokale Navajo-gids. Deze prachtige 'slot canyon' ligt op het land van de Navajo en je kunt hem alleen bezoeken met een officiële gids. Reis daarna naar de Grand Canyon.

Dag 6 Grand Canyon National Park (1O)

Verken vandaag de Canyon met een expert van het Grand Canyon Conservancy Field Institute. Wandel langs de South Rim en bespreek de unieke geologie en botanie van de Canyon en de geschiedenis van de bewoning van deze regio. Bekijk de oude huizen in het Historic Village District en ga verder over de historische Bright Angel Trail onder de rand van de canyon en bekijk 2000 jaar oude rotstekeningen en 250 miljoen jaar oude fossielen. Bezoek ook de oude Kolb Photography Studio, hier woonden de fotografiepioniers Emery en Ellsworth Kolb die de eerste foto's van de beroemde Canyon maakten.

Dag 7 Grand Canyon National Park/Las Vegas (1O)

In de ochtend bezoeken we Lowell Observatory voor een rondleiding langs de enorme telescopen die hier staan. Je leert meer over astronomisch onderzoek en volgt een lezing over Mars. Ga terug naar Las Vegas. Onderweg bezoeken we Seligman in Arizona, de geboorteplaats van de beroemde Route 66.

Dag 8 Las Vegas (1O)

Vertrek wanneer je wilt.

Bekijk meer

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door