Deze reis biedt een perfecte mix van het stadsleven in de grootste metropolen van China en onbetaalbare ervaringen op het traditionele platteland. Ontdek de verborgen hoekjes van Pekings Verboden Stad. Fiets door afgelegen dorpjes en leer alles over de beroemde terracotta soldaten van Xi'an. Vaar bij zonsondergang over de prachtige rivier de Li. Ontmoet de befaamde acrobaten van Shanghai en woon een van hun trainingen bij. Onze lokale CEO leidt je langs de hoogtepunten van dit ongelofelijke land.

Hoogtepunten van deze reis

Bezoek de Chinese Muur in Mutianyu, Bedwing in Mutianyu de golvende heuvels van Huairou County. Hier vind je een van de beste bewaarde stukken van de Chinese Muur. Geniet van het prachtige uitzicht. Vanuit een van de 22 torens maak je perfecte foto's van de muur die over de bergkammen slingert.

Reisschema - 12 dagen

Dag 1 Beijing

Aankomst op eigen gelegenheid. Transfer bij aankomst inbegrepen. Tijdens een welkomstdiner met pekingeend maak je kennis met de Chinese keuken.

Dag 2 Beijing

Je maakt een wandeling langs het 500 jaar oude deel van de Chinese Muur bij Mutianyu. Neem de tijd om de torens, uitzichten en magnifieke structuur van dit unieke wereldwonder in je op te nemen.

Dag 3 Beijing

Verken het Plein van de Hemelse Vrede, de Verboden Stad en de Tempel van de Hemel. Wandel door de hutongs, de woonwijken in de achterafstraatjes.

Dag 4 Beijing/Xi'an

Ontdek Beijing verder met onze lokale CEO. Je krijgt ook tijd om er zelf op uit te gaan. Neem 's avonds een nachttrein naar Xi'an.

Dag 5 Xi'an

Verken Xi'an zoals de locals dat doen, op de fiets langs de oude stadsmuren. Bezoek 's avonds de moslimwijk en de lokale markten.

Dag 6 Xi'an

Visit the famed terra-cotta army, fashioned more than 2,000 years ago to protect the tomb of Qin Shi Huang, China’s first emperor. We’ll spend half a day learning about this archaeological treasure and admiring the artistic detail of the thousands of life-size sculptures. Afterward, enjoy lunch in a nearby village, where local farmers first discovered the terra-cotta warriors in 1974. Opt for a dumpling banquet this evening, getting a chance to taste traditional northern Chinese cuisine.

Dag 7 Yangshuo

Je vliegt naar Guilin en reist door naar het groene zuidwesten van China. Hier ervaar je de plattelandscultuur en bekijk je het unieke karstgebergte in de regio Yangshuo. In de middag maak je een ontspannen cruise over de rivier de Li.

Dag 8 Yangshuo

Je vaart door het prachtige platteland, langs dorpen en velden met rijst en fruit. Daarna bereid je lokale gerechten bij een kookschool en proef je het resultaat tijdens het diner.

Dag 9 Yangshuo

Sta vroeg op voor een privéles Tai Chi van een lokale expert. Daarna heb je vrije tijd om door de straatjes vol winkels en cafeetjes te slenteren en te ontspannen met een drankje.

Dag 10 Yangshuo/Shanghai

Vlieg naar Shanghai en maak een oriëntatiewandeling in het gebied rond de Bund.

Dag 11 Shanghai

Je hebt tijd om zelf op pad te gaan. Je kunt de Yuyuan-tuinen of het Shanghai Museum bezoeken of een adembenemend optreden van de beroemde acrobaten van Shanghai genieten.

Dag 12 Shanghai

Vertrek wanneer je wilt.

Bekijk meer

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door