Tours Met Een National Geographic Expert

Tours Met Een National Geographic Expert

Ervaar de wereld vanuit een nieuw perspectief tijdens een bijzondere reis met National Geographic Expeditions.

Onze tours met een expert staan garant voor diepgaande, leerzame en levensveranderende reiservaringen in het gezelschap van experts, fotografen en onderzoekers van National Geographic. Bekijk de wereld door onze ogen – wees getuige van de Grote Trek in Tanzania samen met een natuurbeschermer of vereeuwig spectaculaire tempels in Japan onder begeleiding van een fotograaf van National Geographic.

We treden buiten de platgetreden paden en brengen u naar het hart van lokale gemeenschappen en afgelegen bestemmingen. Maak kennis met stamoudsten, neem deel aan traditionele ceremonies en bezoek door National Geographic ondersteunde projecten over de hele wereld. Neem een duik in kristalheldere wateren, wandel door weelderige regenwouden en spot schitterende wilde dieren van heel dichtbij.

Elk jaar gaat een deel van onze opbrengsten naar de National Geographic Society. Wanneer u met National Geographic Expeditions reist, levert u dus automatisch ook een bijdrage aan het werk van onze wetenschappers en natuurbeschermers.

De voertaal bij alle tours met een expert is Engels, er zijn echter ook enkele experts en fotografen van National Geographic die Nederlands spreken.

Filters

Een reis zoeken


2020
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2021
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
decU wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door