Groepsreizen per Privéjet

Groepsreizen per Privéjet

Bekijk de wereld vanuit een nieuw perspectief tijdens een groepsreis per privéjet met National Geographic. Til uw reiservaring naar ongekende hoogten aan boord van een Boeing-757 met een speciale VIP-opstelling voor slechts 75 passagiers.

Vlieg in stijl, met ongekend comfort en het grootste gemak naar de meest afgelegen bestemmingen. Neem de tijd om de wonderen van de wereld te ontdekken en doe bijvoorbeeld Afrika, Azië of Australië aan, of maak per privéjet een unieke reis rond de wereld.

Tijdens de expeditie wordt u vergezeld door experts van National Geographic die hun uitgebreide kennis en expertise graag met u delen. U bezoekt door National Geographic ondersteunde projecten, ontmoet onderzoekers in het veld en verblijft in exclusieve accommodaties, waaronder National Geographic Unique Lodges of the World.

Onze groepsreizen per privéjet staan garant voor een werkelijk unieke en onvergetelijke ervaring. Wanneer u met National Geographic Expeditions reist, draagt u bovendien bij aan het werk van de National Geographic Society en hun continue inspanningen om onze wereld beter te begrijpen en beschermen.

Op al onze reizen per privéjet is de voertaal Engels en wordt u vergezeld door een internationale mix van gelijkgestemde reizigers.

Filters

Een reis zoeken


2020
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2021
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2022
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
decOntdek het verschil

Bekijk de wereld door onze ogen wanneer u reist met National Geographic. Een diepgaande ervaring die uw visie op de wereld zal veranderen. Profiteer van de ongekende mogelijkheden om u te laten omringen door natuurschoon en exotisch wild, om bijzondere archeologische schatten te zien en kennis te maken met andere culturen.

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door