Individuele reizen op maat

Individuele reizen op maat

National Geographic Expeditions biedt ook individuele reizen op maat – unieke, exclusieve trips naar spectaculaire bestemmingen. Tijdens deze expedities brengen we u tot diep in het hart van de fascinerendste plekken op aarde. Van Alaska tot Mongolië en van Bhutan tot Japan – ervaar de wonderen die onze wereld herbergt.

Profiteer van het beste van twee werelden: de geweldige vrijheid van een individuele reis én het comfort van reizen met National Geographic. U verblijft in onze Unique Lodges of the World, gaat op verkenning met een privégids en krijgt toegang tot exclusieve ervaringen. Kies wanneer u wilt reizen en met wie, en wij doen de rest.

Geniet in alle rust, weg van de drukte, van een rondleiding door een privéreservaat in Kenia, ga vergezeld door een natuurbeschermer op zoek naar luipaarden en tijgers in het Ranthambore National Park in India en bewandel samen met professionele berggidsen de Solheimajökull-gletsjer in IJsland.

Wanneer u met National Geographic reist, ondersteunt u bovendien de National Geographic Society. Elk jaar gaat een deel van onze opbrengsten naar projecten van onze wetenschappers en natuurbeschermers overal ter wereld.

Filters

Een reis zoeken


2020
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2021
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
decOntdek het verschil

Bekijk de wereld door onze ogen wanneer u reist met National Geographic. Een diepgaande ervaring die uw visie op de wereld zal veranderen. Profiteer van de ongekende mogelijkheden om u te laten omringen door natuurschoon en exotisch wild, om bijzondere archeologische schatten te zien en kennis te maken met andere culturen.

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door