Expeditieblog

Earth Day met National Geographic Explorer Lucy Hawkes

March 15, 2020

Lucy Hawkes vergezelt National Geographic ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van Earth Dayen en vertelt ons over haar project om poolsternen te begrijpen en te beschermen en haar reiservaringen met National Geographic Expeditions.

Al meer dan 130 jaar laat National Geographic de wereld kennismaken met de wonderen van onze planeet en zetten we ons in voor de bescherming ervan. In de afgelopen vijf jaar heeft de National Geographic Society meer dan 700 Europese en Afrikaanse burgers gefinancierd om gedurfde, innovatieve en transformerende projecten uit te voeren.

Bioloog Lucy Hawkes heeft een van de beurzen van de National Geographic Society ontvangen om een van de langste afstandsmigraties op aarde te bestuderen – door een kleine zeevogel, een noordse stern genaamd. In deze video geeft ze meer inzicht in haar werk om deze vogels te begrijpen en te beschermen, en om iedereen te inspireren om in actie te komen en iets goeds te doen voor de planeet.

Lucy is gepassioneerd over het delen van wetenschap met de wereld en reist als expert op verschillende National Geographic en Ponant Expeditie Cruises, vooral naar de Kaapverdische regio waar ze een aantal jaren heeft doorgebracht met het bestuderen, volgen en beschermen van zeeschildpadden.

Onze Expedition Cruises bieden een unieke ervaring. Met een National Geographic-expert en fotograaf aan boord, naast het expeditieteam van Ponant, zijn deze expedities ontworpen voor reizigers met een passie voor het begrijpen van de wereld om ons heen.

Aan boord van Le Dumont d’Urville, op een reis tussen Kaapverdië en de Bijagós-archipel in Guinee-Bissau, vertelt Lucy ons over haar ervaringen met National Geographic-expedities en haar lijst met favoriete bestemmingen en bucketlist-bestemmingen. En mis de laatste verrassing van de video niet! Als National Geographic Lucy een supermacht zou kunnen geven, wat zou dat dan zijn?

Bekijk meer
Welkom op de blog van National Geographic Expeditions!

Hier vindt u het laatste reisnieuws, meer over onze unieke reizen en bestemmingen en interviews met onze experts.