Kleinschalige Groepsreizen

Kleinschalige Groepsreizen

National Geographic Journeys in samenwerking met G Adventures bieden u de kans op een avontuurlijke manier nader kennis te maken met de culturen en gemeenschappen van de bestemmingen die we aandoen. Deze kleinschalige groepsreizen zijn de perfecte combinatie van actie, diepgaande verkenning en plezier, en staan zo garant voor een onvergetelijke reiservaring.

Van een zoektocht naar de Big Five tijdens een safari in Zuid-Afrika tot een kennismaking met de pre-Inca-beschavingen in Peru, met National Geographic Journeys haalt u werkelijk alles uit uw vakantie. Onze Journeys bieden volop vrije tijd, meer keuzemogelijkheden en interessante interactie met lokale gidsen, fotografen en natuurbeschermers – met de structuur en zekerheid van reizen in een kleine groep. De lokale gidsen die zich tijdens de reis bij ons voegen kennen de bestemming op hun duimpje en delen hun uitgebreide kennis graag met u.

Wanneer u kiest voor een National Geographic Journey draagt u bovendien bij aan de activiteiten van de National Geographic Society op het gebied van natuurbehoud, ontdekkingen, onderzoek en onderwijs, evenals de maatschappelijke ontwikkelingsprojecten die G Adventures wereldwijd steunt.

Op al onze reizen is de voertaal Engels en wordt u vergezeld door een internationale mix van gelijkgestemde reizigers.

Filters

Een reis zoeken


2020
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2021
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
decOntdek het verschil

Bekijk de wereld door onze ogen wanneer u reist met National Geographic. Een diepgaande ervaring die uw visie op de wereld zal veranderen. Profiteer van de ongekende mogelijkheden om u te laten omringen door natuurschoon en exotisch wild, om bijzondere archeologische schatten te zien en kennis te maken met andere culturen.

U wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door