Expeditie Cruises

Expeditie Cruises

Ga mee op een onvergetelijke expeditiecruise met National Geographic en verken de verste uithoeken van onze prachtige planeet aan boord van de luxe kleinschalige vijfsterrenschepen van PONANT.

Ervaar de wereld door onze ogen terwijl u reist in het gezelschap van experts, fotografen en onderzoekers van National Geographic. We doen enkele van ‘s werelds meest afgelegen bestemmingen aan, van de kristalheldere wateren van het Caribisch gebied tot aan het gletsjerrijke Antarctica – met onze kleine luxe schepen brengen we u naar gebieden die voor grotere schepen vaak niet toegankelijk zijn.

Onze expeditiecruises bieden u de kans bijzondere bestemmingen te verkennen in een comfortabele en intieme setting, met uitstekende services en voorzieningen waaronder voortreffelijke restaurants, wellnessfaciliteiten, boetieks, luxe hutten en suites, én op enkele van onze schepen zelfs een unieke onderwaterlounge. Verder kunt u deelnemen aan regelmatige Zodiac®-excursies, uw kennis over de regio verdiepen tijdens workshops van onze experts en desgewenst een kijkje nemen op de brug van het schip – allemaal opties die bij de prijs van uw reis zijn inbegrepen.

Wanneer u met National Geographic Expeditions reist, ondersteunt u bovendien het werk van de National Geographic Society en hun continue inspanningen om onze wereld beter te begrijpen en beschermen.

De voertaal op al onze expeditiecruises is Engels. Enkele van de experts en fotografen van National Geographic spreken echter Nederlands en er is een kans dat u aan boord ook enkele Nederlands sprekende bemanningsleden treft.

Filters

Een reis zoeken


2020
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2021
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2022
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
decU wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door