Zuid-Amerika

Zuid-Amerika

Reis met National Geographic af naar het avontuurlijke en veelzijdige Latijns-Amerika en ontdek enkele van de vele wonderen die dit continent te bieden heeft – van de pieken van Patagonië tot het rijk van de Inca’s in Peru.

Zuid-Amerika herbergt een eclectische mix van fascinerende historie, moderne steden en een rijk ecosysteem. Verken het gebied in het gezelschap van onze ervaren experts en gidsen en geniet van een interessante en unieke reis buiten de platgetreden paden, naar het hart van de meest afgelegen en inspirerende bestemmingen van Zuid-Amerika. Bezichtig samen met een archeoloog de bekendste Inca-ruïne ter wereld, vaar aan boord van een jacht tussen de eilandjes van de Galápagos-archipel en bezoek de prachtige wijnstreken van Chili.

We brengen u over land, over zee en door de lucht naar het hart van dit intrigerende continent, voor een bijzondere kennismaking met plekken en culturen die maar weinig mensen te zien krijgen. Onze expedities naar Zuid-Amerika worden veelal begeleid door een expert, fotograaf of schrijver van National Geographic en doen in sommige gevallen ook door ons ondersteunde projecten aan, zoals centra voor onderzoek en natuurbehoud, om u een blik achter de schermen te gunnen bij wat wij zoal doen om onze wereld beter te begrijpen en beschermen.

Filters

Een reis zoeken


2020
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2021
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
decU wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door