Poolgebieden

Poolgebieden

Maak uw dromen werkelijkheid en reis samen met National Geographic af naar de uiteinden van de wereld.

Ga mee op een bijzonder avontuur naar de spectaculaire poolgebieden, waar u kunt kajakken door afgelegen regionen, wandelen te midden van een kolonie koningspinguïns en toekijken terwijl ijsberen de oneindige gletsjers afspeuren naar hun volgende prooi.

Tijdens onze expedities ervaart u de natuur van heel dichtbij en verkent u enkele van ’s werelds meest afgezonderde oorden. Of u nu kiest voor het noord- of zuidpoolgebied, National Geographic heeft de perfecte poolexpeditie voor u.

Onze expedities naar de poolgebieden worden veelal begeleid door een expert, fotograaf, schrijver of onderzoeker van National Geographic en doen in sommige gevallen ook door ons ondersteunde projecten aan, om u een blik achter de schermen te gunnen bij wat wij zoal doen om de wereld beter te begrijpen.

Ervaar de ongerepte wildernis van de poolgebieden en geniet van weergaloos natuurschoon, bijzondere wilde dieren en onvergetelijke ervaringen. Wanneer u met National Geographic Expeditions reist, ondersteunt u bovendien het werk van de National Geographic Society en hun continue inspanningen voor de bescherming en instandhouding van onze wereld.

Filters

Een reis zoeken


2020
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2021
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2022
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
decU wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door