Midden-Oosten

Midden-Oosten

Van de rijkelijk gedecoreerde tempels en glooiende gouden woestijnen tot de bedrijvige kleurrijke markten – het Midden-Oosten herbergt enkele van ’s werelds meest fascinerende en historische bestemmingen.

Ontdek de diversiteit en rijkdom van het Midden-Oosten tijdens een expeditie met National Geographic, van de fantastische soeks van Marrakech tot aan het Heilige Land Israël. Bestudeer eeuwenoude schatten in het gezelschap van onze archeologen, kom meer te weten over het Israëlisch-Palestijns conflict van een Israëlische politicus of bewonder Jordanië vanuit de lucht tijdens een ballonvaart over Wadi Rum.

Wanneer u met National Geographic op expeditie naar het Midden-Oosten gaat, wacht u met een perfecte blend van verrijking, verkenning en avontuur een zeer gevarieerde en werkelijk unieke reiservaring. Dwaal door eeuwenoude steden, bezichtig heilige plaatsen en reis terug in de tijd terwijl u in de religieuze historie van het Midden-Oosten duikt.

Onze reizen worden veelal begeleid door een expert, fotograaf of schrijver van National Geographic en doen in sommige gevallen bovendien door ons ondersteunde projecten aan, zoals centra voor onderzoek en natuurbehoud, voor een diepgaande kennismaking met het fascinerende Midden-Oosten.

Filters

Een reis zoeken


2020
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2021
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2022
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
decU wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door