Midden amerika & het caribisch gebied

Midden amerika & het caribisch gebied

Met een bonte mix van cultuur, natuur en wildlife zijn Midden-Amerika en het Caribisch gebied de perfecte bestemmingen om tot rust te komen, op verkenning te gaan en iets nieuws te beleven.

Maak kennis met de fascinerende wereld van Midden-Amerika, in het gezelschap van experts, fotografen en natuurkenners van National Geographic. We brengen u naar het hart van Midden-Amerika en zijn lokale gemeenschappen, waar u een rijke kleurenpracht, sensationele smaken en spectaculaire landschappen wachten. Tijdens een expeditie met National Geographic ontdekt u uiteenlopende bijzondere wilde dieren in Costa Rica, de spectaculaire riffen van Belize en de historische ruïnes van Guatemala.

En met turkooizen baaien, verborgen stranden en weelderige bossen zijn ook de idyllische eilanden van het Caribisch gebied het verkennen meer dan waard.

Onze expedities naar Midden-Amerika en het Caribisch gebied worden veelal begeleid door een expert, fotograaf of schrijver van National Geographic en bieden bovendien soms toegang tot door ons ondersteunde projecten. U profiteert van exclusieve ervaringen en verblijft in luxe accommodaties, voor een onvergetelijke reiservaring.

Filters

Een reis zoeken


2020
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2021
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2022
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
decU wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door