Europa

Europa

Europa is een continent vol fascinerende contrasten. Van charmante dorpjes in het zuiden van Spanje tot de gletsjerrijke wateren van IJsland – in Europa wacht u een ongekende diversiteit om te verkennen.

De ruim veertig Europese landen vormen samen een unieke lappendeken met een overvloed aan cultureel erfgoed. Of u nu kunst uit de Renaissance wilt bewonderen in Florence, ervan droomt te wandelen langs de smalle grachten van Venetië of liever in Normandië in het spoor van gevallen helden treedt, Europa heeft werkelijk voor ieder wat wils.

De meeste Europese landen zijn compact, zodat u hier in korte tijd veel kunt ontdekken. Vaar over de majestueuze rivieren van Europa door schilderachtige omgevingen naar afgelegen dorpjes, verken wereldberoemde wijnstreken en kom meer te weten over de rijke historie die dit zeer diverse gebied heeft gevormd.

Wanneer u met National Geographic naar Europa reist, bent u verzekerd van een unieke reiservaring. U bezoekt door de National Geographic Society ondersteunde projecten en wordt op veel van onze expedities vergezeld door een expert, fotograaf of schrijver van National Geographic.

Filters

Een reis zoeken


2020
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2021
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
decU wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door