Azië

Azië

Azië is een continent vol leven, avontuur en cultuur. Het is het grootste continent ter wereld en telt 48 landen, die elk garant staan voor een unieke en intrigerende reiservaring.

Ieder land heeft een geheel eigen karakter, een unieke mix van gezichten, geuren en geluiden. Van bruisende steden tot afgelegen dorpen en idyllische wateren – Azië biedt een schat aan wonderen om te ontdekken en met National Geographic Expeditions krijgt u een bijzonder inkijkje in enkele van de betoverendste bestemmingen. We bezichtigen eeuwenoude tempels in Japan, gaan in India op zoek naar tijgers en varen over de turkooizen wateren van Vietnam.

Wanneer u samen met National Geographic naar Azië reist, wacht u een authentieke en diepgaande kennismaking met dit schitterende continent. We brengen u naar het hart van culturen en gemeenschappen die al duizenden jaren bestaan.

U verblijft in fantastische hotels en lodges, bezoekt door National Geographic ondersteunde projecten en verkent Azië over land, over zee en door de lucht in het gezelschap van experts, fotografen en schrijvers van National Geographic.

 

Filters

Een reis zoeken


2020
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2021
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
decU wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door