Australië & Pacific

Australië & Pacific

In Australië en de Pacific wachten u kristalheldere wateren, schitterende koraalriffen en een rijkdom aan exotische wilde dieren.

U vindt er fascinerende culturen en een zeer gevarieerd landschap, met dichte jungles, uitgestrekte woestijnen, glooiende bergen en gouden kusten zover het oog reikt. Tijdens een expeditie met National Geographic ontmoet u Maori-oudsten en komt u meer te weten over de fascinerende geschiedenis van Paaseiland, zet u koers naar het hart van de weelderige Kimberley in West-Australië en kunt u een duik nemen in de ongerepte wateren van het Groot Barrièrerif.

Wanneer u met National Geographic naar Australië en de Pacific afreist, gaat er een geweldige wereld voor u open: dwaal door multiculturele steden als Sydney en Auckland, geniet van avontuurlijke activiteiten als kajakken en wildwaterraften, vaar door indrukwekkende fjorden en bewonder bijzondere wilde dieren van heel dichtbij.

Onze expedities worden veelal begeleid door een expert, fotograaf of schrijver van National Geographic en doen soms ook door ons ondersteunde projecten aan, zoals centra voor onderzoek en natuurbehoud.

 

 

Filters

Een reis zoeken


2020
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2021
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
decU wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door