Afrika

Afrika

Reis samen met National Geographic af naar het schitterende Afrika. Van de adembenemende landschappen en exotische wilde dieren tot aan de lokale gemeenschappen en hun fascinerende tradities – Afrika herbergt een schat aan historische, culturele en natuurlijke wonderen om te ontdekken.

Afrika is het op een na grootste continent op aarde, gelegen tussen de Atlantische en Indische Oceaan. National Geographic biedt u de kans dit ontzagwekkende, uitgestrekte gebied te verkennen tijdens bijzondere expedities naar landen als Botswana, Tanzania, Kenia, Rwanda en Zuid-Afrika.

In Rwanda spotten we een familie gorilla’s in hun natuurlijke habitat, we gaan in de Serengeti van Tanzania op zoek naar de Big Five en bezichtigen in Zuid-Afrika de majestueuze Victoria-watervallen. Met National Geographic ervaart u het magische Afrika van dichtbij.

U krijgt toegang tot exclusieve ervaringen, verblijft in luxe accommodaties en ziet Afrika door onze ogen tijdens een bezoek aan door National Geographic ondersteunde projecten. Onze expedities naar Afrika worden veelal begeleid door experts van National Geographic die de bestemming op hun duimpje kennen en hun kennis en passie graag met u delen.

Filters

Een reis zoeken


2020
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
dec
2021
jan
feb
mrt
apr
mei
jun
jul
aug
sep
okt
nov
decU wordt nu doorverwezen naar onze Europese (Engelstalige) website.

Lees de privacy policy van de Externe Website om te begrijpen op welke wijze uw persoonsgegevens worden verwerkt.

Ga door