Bestemmingen

Bestemmingen

Reis samen met National Geographic af naar ’s wereld betoverendste bestemmingen. We brengen u naar afgelegen gebieden, bezoeken lokale gemeenschappen en wijken van de platgetreden paden om u een ervaring te bieden die u nog lang zal bijblijven.

Van Mongolië tot Tanzania en van het noordpoolgebied tot Bora Bora – waar de reis ook heen gaat, met National Geographic Expeditions bent u verzekerd van een diepgaande kennismaking met de bestemming van uw keuze. Onze expedities worden veelal begeleid door experts van National Geographic, zoals schrijvers, fotografen, natuurkenners en onderzoekers, en bij veel van de reizen krijgt u bovendien toegang tot door National Geographic ondersteunde projecten en andere exclusieve mogelijkheden die u nergens anders vindt.

Of u nu een treinreis maakt door de verre valleien van Noorwegen, te voet de nationale parken van Amerika doorkruist of de Grote Trek van de gnoes in Tanzania op de gevoelige plaat vastlegt – National Geographic zorgt voor de perfecte reiservaring.

Kies de bestemming die u wilt verkennen en begin vandaag nog met het plannen van uw expeditie met National Geographic.